In Coș
  • Summa F Series F1832
Summa F Series F1832

Summa F Series F1832

Summa F1832
Solicita o negociere!
TEL - 0747 077 342


Va prezentam cel mai versatil sistem de taire plan construit pana acum.

Seria F este o linie noua de echipamente pentru productie si finisare, bazata pe un sfert de secol de experienta in decuparea materialelor.

Pot fi folosite simultan pana la 3 scule atasate pe capul multifunctional, schimbarea acestora fiind usoara si rapida datorita sistemului cu strangere intr-un singur punct Single-Point Fastening System. Recunoasterea automata a diferitelor scule si accesorii este combinatia sistemelor digitale cu cele mecanice. Controlul presiunii asigura o precizie ridicata a calitatii decupajelor pe o gama variata de materiale.

Unitatea de baza vine in echipare standard cu un modul drag de viteza foarte mare si revolutionarul sistem OPOS-CAM optical camera marker recognition system pentru taiere aliniata pe contur cu o precizie ridicata.

Sistemul de manipulate si transport a mediei asigurara o eficienta maxima fluxului indiferent daca media tiparita este flexibla sau rigida.

Nou modul de frezare Router System are capabilitatea de a procesa cele mai commune placi rigide de diferite grosimi sau de a combina procesul cu modulul Pneumatic Oscillating Tool care are forta de a penetra o gama variata de materiale.


Specificatii SUMMA F1832

MODEL Summa F1832
SUPRAFATA DE LUCRU 185 cm Latime x 320 cm Lungime, pana la 50 m lungime in mod multi panel
LATIME MEDIA Pana la 190 cm
MULTI PANEL* 50 m *Aceasta operatie necesita Media clamps si Roll-feed sau Conveyor Belt System
PRECIZIE Cuprinsa intre +/- 0.05 mm la plot
ACURATETE 0.05 % la miscare sau 0.05 mm, se ia in calcul valoarea mai mare
VITEZA Pana la 1000 mm/sec
ACCELERATIA Pana la 1 G
CLEARANCE* 5 cm *Distanta dintre masa vacumata si traversa de pe axa Y. Nu se ia in calcul grosimea covorului de protectie sau Conveyor belt
FORTE MAXIME ADMISE Vertical: 200 Newton, Orizontal: 200 Newton
INCARCAREA MAXIMA A MESEI 50 kg/m2
CONECTIVITATE USB
RETEA ALIMENTARE 3 Faze 208V+N sau 3 Faze 230V sau 3 Faze 400V+N
DIMENSIUNE 270 x 425 x 122 cm – fara suportul de rola
GREUTATE 1680 kg
TEMPERATURA OPERATIONALA 15˚ to 35˚C
ACCESORII STANDARD Modul Drag Knife, Conveyor System, Roll-Feed System, Safety Beam System, Pneumatic Pack, wireless controller w/ charger, standard 36˚ blade holder, 1 standard blade, 1 fiber-tip pen, hex screwdriver (4mm), surubelnita hex (2.5mm), cablu USB (3 m), extensive cablu USB (0.5 m), media guide flanges (set de 2), CD w/ manuals si drivers
ACCESORII OPTIONALE Tangential Knife Module, F Series Router System, Electronic Oscillating Tool, Pneumatic Oscillating Tool, Kiss Cutting Tool, Single Edge Cutout Tool, Double Edge Cutout Tool, Heavy Duty Cutout Tool, Creasing Tools, V-Cut Tools, SummaFlex™, SummaFlex Pro™ production software
GARANTIE 1 an si suport tehnic

  

Other Related Search Terms

Flatbed Cutter - Flatbed Cutters
Flatbed Plotter - Flatbed Plotters
Digital Cutter - Digital Cutters
Digital Plotter - Digital Plotters